.

Los columnistas de Visualmente::Carlos Gámez Kindelán::Rodrigo Sánchez::Jordi Catalá::Mario Tascón::Jaume Serra::Samuel Granados::Dolores Pujol::Fabio Marra::Luiz Adolfo::Leo Tavejnhansky::Massimo Gentile::Pablo Corral::Angel Casaña::Pedro Pérez Cuadrado::Tomás Ondarra::Kohji Shiiki::Elio Leturia::Rodrigo Fino::Ramiro Alonso::Sergio Fernández::Lo más leído de Visualmente::Portadas::Infofreak::Fotografía::Especial Helvética::Especial: Frases del 2008::Especial Cooper Black::Creatividad::Caricaturas::Cuartas Jornadas::Cumbre Mundial::Desnudos::Diarios impresos::Diarios online::Diálogos Visuales
Nuestros Blogs Asociados::Visualmente::Indio::Infograkids::Infografreaks::Infografreaks-edu::Mala Magazine::Bar Visual::Tipográficamente::Chillart::Universitariamente::Visualmente-Edu::Vía Libre::Bar Uch::Que Bien Que La Estamos Pasando::Twittermente::Seguinos en Twitter::Las editoras de Mala::Cristina Poetto::Miru Trigo::Ivonne Caamaño::Ana Ottone::Evita Las Tentaciones::Gaba Urco::Nacha La Macha::Beta Ramírez Bustelo::Carolina Ramírez::Connie Moreno::Juana Medina::Yanina Isabella Tejera::Anna Marti::Lina Delgado Cortés::Sofi Ginestra::India Herrera::La Bender Baruch::Los editores de Chillart::Martín Pons::Pinguboy::Raúl Manrupe::Elio Leturia::Les Cuevas Otonelli::Nathalie Sonne::Germán Kemerer::Lucas Groglio::Rodolfo Fernández Alvarez::Raúl Della Valle::Julio Cuervo::Javier Cuello::Julián Chappa::Fabián Carreras::Jenny Canales Peña::Gastón Caba::Pablo Bobadilla::Federico Fuertes Guzmán::Bender Baruch::Seguinos en Twittermente

9.7.10

Exclusief: Nederland Kampioen

-1
Op zondag spelen ze de finale van Zuid-Afrika 2010 en het resultaat is bekend. Als, dan wat hij zegt of de Octopus Paul wat we kunnen zeggen dat het Engels sportjournalist Simon Kuper en de analyse van de decaan van de Cass Business School City University of London, Stefan Szymanski. Niet om op te noemen kan ik zeggen dat de nieuwe JP Morgan. Nu, die anticipeert op een eindresultaat is het Engels ontwerper David Watson. En niet alleen vooruit, maar het op te schrijven en is reeds gedrukt.
Maar wie is Watson. Wij presenteren u een maand geleden, uitsluitend een typograaf. In een interview, het Engels uitgelegd ontwerper zijn typografische project, met alleen de Futura en de Zwarte Gotham, armatuur tot een zeer compleet en zeer omkeerbare fondsen voor UNICEF te verhogen creëren.
"Ik wilde een eigen promotie-poster te ontwerpen / wedstrijdkalender Dat zou genieten van het zetten van mensen in hun huis / kantoor en onder verwijzing naar Tijdens de World Cup maand - als je als een tegengif tegen de krant wallcharts + uittrekelementen - die naar mijn mening zijn Maar een paar functionele bar, ziet er verschrikkelijk uit en niet iets wat je wil op je muur - Het moest een grote poster om naar te kijken en een functionele Uiteraard planner match / wedstrijdkalender worden. Ik wilde chronicalogically de armaturen lijst in plaats, dan toon alle vermeld de groep samen spelletjes - In principe als je door de armaturen - Ik wil weten wie er speelt die dag en welk tijdstip, voor het weekend spelen vooral als je kunt kijken naar de games in een cafe / vrienden enz. rond. "
Nu is David Watson biedt in plaats daarvan een poster met de hele weg uit Nederland, uit Denemarken, die net van de wedstrijd op zondag, zeggende dat de resultaten zullen door Nederland worden opgelegd aan Spanje.

polaroids visuales

lo mejor del 2012

works::googleopoly

works::kiss einstein

works::Beatles Stereo

works::PORTADA TIPOGRAFICA

works: yeah, yeah, yeahs

Seguidores

BIG TASTY VISUAL

Cerati no murió

Periodic Table of Typeface

newsgames de ian bogost

pantone gámez kindelán

proyecto walsh

THE QR SERIES

THE QR SERIES
EL QRIFER

El ORIGINAL

QR-VERANO

El MIQR-EY MOUSE

LA PUQRA

El Black Demon

El QR Pí

El QR JOJOJO

Merry QRistmas

El Bender Baruch

El Norbarba

Le Garq

El Norwerine

Archivo VisualMente

COOPER BLACK FETICHE

Gabriel Campanario

made in japan

norberto chaves dixit

Nuestras categorías

Mi vieja era de Boca

Mi vieja era de Boca
Especial Boca Juniors

Blog miembro de la Asociación 3.0
30

(El autor del logo es Rodrigo Visscher. Fue elegido a través de un concurso abierto organizado por VisualMente.)

Nuestros reportajes

Hazte amigo-Facebook de El Norbi

Johnny Depp tipográfico

Helvética, la bestia pop

Helvética, la bestia pop
Especial Helvética

SAVE THE CHIRINGUITO

METROPOLI COOPER BLACK